Word partner van de Nieuwjaarshappening van de Oost-Vlaamse ingenieur

 

 

Word partner van de Nieuwjaarshappening van de Oost-Vlaamse ingenieur 2017

 

De Oost-Vlaamse afdelingen van ie-net ingenieursvereniging slaan met de steun van Universiteit Gent en KULeuven en alumniverenigingen VBIG en AIG opnieuw de handen in elkaar voor de Nieuwjaarshappening van de Oost-Vlaamse ingenieur.  Zo’n 1000 ingenieurs laten zich op zondag 22 januari 2017 muzikaal verrassen door Sioen, gevolgd door een uitgebreide netwerkreceptie  in het Universiteitsforum (UFO) te Gent. Dit event staat symbool voor de samenwerking en versterking van het ingenieursnetwerk en richt zich tot alle ingenieurs wonende of afgestudeerd in Oost- Vlaanderen.

 

Rekruteert uw bedrijf regelmatig bio-, burgerlijk en/of industrieel ingenieurs?

Wil uw bedrijf zijn netwerk van en bekendheid bij ingenieurs vergroten?

Vormen ingenieurs de afzetmarkt van uw producten of de doelgroep van uw diensten?

Dan is een stand op de Nieuwjaarshappening van de Oost-Vlaamse ingenieur de ideale manier om contacten te leggen met uw doelgroep.  Terwijl jobbeurzen voor jongafgestudeerden u toelaten junior ingenieursprofielen te selecteren, ontmoet u op onze Nieuwjaarshappening een breder scala aan professioneel actieve ingenieurs, van junioren over medioren tot senior profielen. Op ons event kan uw bedrijf zich voorstellen aan zo’n 1000 ingenieurs met uiteenlopende profielen en specialisaties. Zo’n unieke kans biedt geen enkel ander grootschalig evenement in Vlaanderen.   

 

En dat is niet alles: als sponsor van de Nieuwjaarshappening van de Oost-Vlaamse ingenieur zou uw bedrijf ook een vacature mogen opladen op het jobportaal van ie-net ingenieursvereniging  (http://www.jobs-ie-net.be),  de referentie-site voor rekrutering van ingenieursprofielen in Vlaanderen. Alle Vlaamse ie-net leden worden bovendien via e-mail op de hoogte gehouden van nieuw geplaatste vacatures op dit platform.   Bovendien zorgen we naar aanloop van het event voor maximale zichtbaarheid van uw bedrijf als sponsor. Meer informatie vindt u de in de sponsorbrief in bijlage.

 

Ondervindt u dus soms moeite om de juiste ingenieurs te bereiken?  Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten onder het Vlaamse ingenieurspubliek?  Wilt u proeven van wat bedrijfslidmaatschap van  ie-net te bieden heeft?  Dan bent u de uitgelezen partner voor de Nieuwjaarshappening van de Oost-Vlaamse ingenieur!

 

We hopen u alvast als partner te mogen verwelkomen en staan steeds voor u klaar om eventuele verdere vragen te beantwoorden.

 

Download hier onze sponsormap.

Toegevoegd in de categorie Januari 2017 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens