Viering >50 jaar VLK-Clublied


Beste VLK-leden, ereleden en sympathisanten,
Beste alumni van de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen,

Zult u ook altijd blijven dromen van dat fijne Boerekot? Of geniet u nog steeds van een zeer fijne tijd aan onze faculteit? En draagt u de Vlaamse Levenstechnische Kring een warm hart toe? Dan is de 2015-editie van de Reünie-avond van de alumni-vereniging van de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen (VBIG) een uitgelezen evenement voor u!

Ter gelegenheid van de VBIG Reünie-avond op zaterdag 21 november 2015 in de Salons Mantovani te Oudenaarde, zal immers een viering ter gelegenheid van het meer dan 50-jarige jubileum van het VLK-clublied plaats vinden. Op het avondfeest voorzien we voor deze bijzondere gelegenheid een VLK-tafel waar (pro-)praesidia en (ere)leden van de VLK elkaar kunnen ontmoeten en herinneringen ophalen, onafhankelijk van hun afstudeerjaar. Jong & Oud zijn welkom op dit ontmoetingsmoment, samen met hun partner.

Op het avondfeest zal een plechtig zangmoment van het VLK-clublied, geschreven door pro-cantor Charles Vanpraet in 1961, plaats vinden. Gezien de veranderingen van het clublied doorheen de jaren heen, geven we de verschillende generaties VLK graag de kans om elk hun versie van het lied te zingen. Charles Vanpraet (afgestudeerd in 1965) wordt hierbij in de bloemetjes gezet ter gelegenheid van zijn 50 jaar afstuderen. Om de verschillende generaties van het VLK-clublied naadloos in elkaar te doen overlopen en te leren kennen, wordt een vrijblijvend oefenmoment georganiseerd op 16 november 2015 (22h) in de Academische Club van de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen, UGent. Laat ons gerust weten als u dit oefenmoment wenst bij te wonen.

Naast het avondfeest voorzien we voor de geïnteresseerden ook (vrijblijvend) een namiddagprogramma: er is keuze tussen een culturele tour doorheen Oudenaarde of een bezoek aan Brouwerij Roman met uitgebreide degustatiemogelijkheid.

Alle praktische informatie (namiddagprogramma, menu, prijzen en inschrijven) over de Reünie-avond is te vinden op: http://www.vbig.be/kalender/reunieavond-2015/

Inschrijven kan tot 14 november via http://www.vbig.be/kalender/reunieavond-2015/
Wenst u deel te nemen aan het zangmoment van het VLK clublied en plaats te nemen aan de speciale VLK Reünie-tafel? Vermeld dan bij inschrijven in het vakje ‘uw promotie’ VLK + afstudeerjaar of voorziene afstudeerjaar.
Nog niet afgestudeerde VLK-leden en hun partner genieten de promotieprijs van 50 euro per persoon voor het diner.

Haal dus uw VLK-lint, -pet en andere memorabilia vanonder het stof (of misschien liggen deze nog binnen handbereik sinds de meest recente studentikoze activiteit?) en geniet van meer dan 50 jaar VLK-geschiedenis op één enkele avond.

Graag tot dan,

Ut vivat, crescat, floreatque VLK.

Giliam Agten (VLK Praeses 2015-2016)
Wanda Pollet (VLK Praeses 2014-2015)
Robin Michelet (VLK Groei 2013-2014)
Jarno Van De Voorde (VLK Fourier 2012-2013)
Clarence Wybon (VLK Vice-praeses 2011-2012)
Kevin Debevere (VLK Praeses 2010-2011)
Jeff Daelman (VLK Praeses 2008-2009)
Frederik Lievens (VLK Praeses 1992-1993)
Charles Vanpraet (VLK Cantor 1961-1962)

 

 

Toegevoegd in de categorie November 2015 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens