Update@Campus

9e editie van Update@Campus

Datum : 6/10/2015
Tijdstip : 19 u
Plaats : Auditorium Oehoe, Coupure Links 653, 9000 Gent
Prijs : Gratis voor leden en vrienden van AIG, VBIG, KVIV. Gratis voor IVPV alumni, studenten en personeel van de Faculteiten Ingenieurswetenschappen en Architectuur en Bio-Ingenieurswetenschappen.

"Zinvol werk met goede work-life balance ? Hoe een rationele ingenieur engagement kan creëren"

 

 

                       

De spreker voor deze editie is Prof. Dr. Koen Dewettinck (Vlerick Business School) die zich in zijn onderzoek en lesactiviteiten focust op motivatieprocessen, performance management, en strategisch HRM.

In zijn Update@Campus les van anderhalf uur zal hij ingaan op 'the power of happiness', uitgaande van volgende vier elementen: zinvolheid, bekwaamheid, autonomie en impact. Op een interactieve manier zullen de deelnemers ontdekken hoe je een werkomgeving kan creëren waarin werknemers zich goed in hun vel voelen, waar ze het gevoel hebben dat ze zichzelf kunnen ontplooien en dat hun job mee zin geeft aan hun persoonlijke leven. Daarbij zullen onder andere ook de do's en don'ts van het functioneringsgesprek en van 'performance-related pay' aan bod komen.

Programma:
19.00u - 19.30u  Ontvangst
19.30u - 19.35u  Verwelkoming
19.35u - 21.00u   Les van Prof. Koen Dewettinck: Zinvol werk met goede work-life balance
21.00u - 23.00u   Netwerk receptie

Registreer hier
Gratis voor leden en vrienden van AIG, VBIG, KVIV.
Gratis voor alumni, studenten en personeel van de Faculteiten Ingenieurswetenschappen en Architectuur en Bio-Ingenieurswetenschappen. Anderen betalen 30 Euro op AIG rekening IBAN: BE14 2900 2600 2283, BIC: GEBABEBB met vermelding "Update@Campus 2015".

Gratis Netwerkreceptie: Na de les wordt een mooie netwerkreceptie aangeboden met sandwiches, hapjes, cava en streekbieren!

 

Toegevoegd in de categorie Oktober 2015 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens