Update@Campus: Intercultureel management door prof. Luc De Haes

Luc De Haes is master in de organisatiepsychologie. Hij is de oprichter en managing director van Leuvion, dat bedrijven ondersteunt bij hun business development over de grenzen heen, met een nadruk op de culturele uitdagingen. Luc staat gekend als een bevlogen spreker en wordt vaak gevraagd als gastdocent over zijn expertise rond intercultureel communiceren door o.a. de UGent, de Vlerick Business School en de Antwerp Management School, maar ook door internationale organisaties zoals de Europese Commissie. Op 24 oktober krijgen wij ook de kans om van hem iets bij te leren tijdens Update@Campus.

 

Vertrekkende vanuit de expliciete cultuur, nl. het (soms stereotype) gedrag en de normen die bij een cultuur horen, zal Luc ons helpen deze beter te begrijpen door op zoek te gaan naar de onderliggende culturele waarden. Een beter begrip van deze waarden kan leiden tot meer effectieve communicatie en gedrag. Dit zal ons duidelijk gemaakt worden aan de hand van twee voorbeelden, nl. het tonen van respect en het opbouwen van vertrouwen.

 

Traditiegetrouw vindt Update@Campus plaats op de campus Coupure en ziet het programma er als volgt uit:

– 19u00-19u30: Ontvangst
– 19u30-19u35: Korte verwelkoming
– 19u35-21u00: Gastlezing Luc De Haes
– 21u00-22u30: Netwerkreceptie

 

Wij danken alvast de sponsors voor hun ondersteuning en de studentenverenigingen VLK, VTK en Hermes voor hun medewerking.

Toegevoegd in de categorie Oktober 2018 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens