Update@Campus: Intercultureel management door prof. Luc De Haes

Beste [alumnus/alumna, student of medewerker van de FBW]

We nodigen u graag uit voor de volgende editie van Update@Campus op woensdag 24 oktober. We houden vast aan de succesformule, met eerst een boeiende avondlezing rond een thema dat zeer relevant is in het werk en leven van een ingenieur en daarna een uitgebreide netwerkreceptie. We verzamelen opnieuw in het vertrouwde auditorium Oehoe van onze faculteit.

Het thema van Update@Campus 2018 wordt ‘intercultureel management’. De lezing zal gegeven worden door Luc De Haes. Hij is managing director van Leuvion, dat bedrijven ondersteunt bij hun business development over de grenzen heen, met een nadruk op de interculturele uitdagingen. Vertrekkende vanuit het (soms stereotype) gedrag en de normen die bij een cultuur horen, zal Luc ons in zijn lezing helpen deze beter te begrijpen door op zoek te gaan naar de onderliggende culturele waarden.

Na de lezing bieden we u een royale netwerkreceptie aan met streekbieren, cava en sandwiches. Hiervoor kunnen we rekenen op de steun van de sponsors (Unilin, VITO, BASF, Delaware, Vandewiele en Logflow) en op de hulp van de studentenverenigingen (VLK, VTK en Hermes).

Plaats: Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen, Coupure Links 653, 9000 Gent

Tijdstip: woensdag 24 oktober 2018

Programma:

19.00u - 19.30u Ontvangst in de Agora

19.30u - 19.35u Verwelkoming

19.35u - 21.00u Lezing door Luc De Haes in auditorium Oehoe

21.00u - 23.00u Netwerkreceptie in de Agora

Prijs: Gratis voor leden en vrienden van VBIG, AIG, ie-net. Gratis voor UGain/IVPV alumni, studenten en personeel van de Faculteiten Ingenieurswetenschappen en Architectuur en Bio-ingenieurswetenschappen. Andere deelnemers: €30 p.p.

Reserveer tijdig je plaats op aig.ugent.be!

Van harte welkom en graag tot woensdag 24 oktober!

 

Birger Raa en Filip De Turck, namens Update@Campus 2018 organiserend team

Marc Van Meirvenne, decaan FBW

Patrick De Baets, decaan FEA

 

Wij danken alvast de sponsors voor hun ondersteuning en de studentenverenigingen VLK, VTK en Hermes voor hun medewerking.

Toegevoegd in de categorie Oktober 2018 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens