Sponsors@Nieuwjaarshappening van de Oost-Vlaamse ingenieur 2016

 

Na het grote succes van de eerste "Nieuwjaarshappening van de Oost-Vlaamse ingenieur" in januari 2015 - met meer dan 800 deelnemers - slaan de ingenieursverenigingen opnieuw de handen in elkaar voor een nieuwe editie.

Dit event staat symbool voor de samenwerking en versterking van het ingenieursnetwerk en richt zich tot alle industrieel, burgerlijk en bio-ingenieurs in Oost-Vlaanderen. In navolging van de evoluties op nationaal niveau gebeurt dit nu ook onder de naam ie-net. Lees meer op www.ie-net.be/nieuws/fusie-overeenkomst-vik-kviv-ie-net

We laten ons op zondag 31 januari 2016 muzikaal verrassen door het koor Scala gevolgd door een uitgebreide netwerkreceptie. De Nieuwjaarshappening vindt plaats in het Universiteitsforum (UFO) te Gent.

Meer dan 4 000 Oost-Vlaamse ingenieurs en hun partner zullen in december een persoonlijke uitnodiging voor deze prestigieuze happening ontvangen. Er is aangepaste animatie voorzien voor de allerkleinsten, zodat ook onze jonge ingenieurs probleemloos van het concert kunnen genieten.

Dit alles kunnen we niet alleen. We zijn op zoek naar partners die mee dit event willen ondersteunen en waar maken.

Uw bedrijf kan deze activiteit mee realiseren en als sponsor op een unieke manier bij het Oost-Vlaamse ingenieurspubliek de volle aandacht krijgen voor  de onderneming en zijn eventuele vacatures. Meer informatie vindt u in onze sponsorbrief.

Hebt u nog vragen of wenst u partner te worden? Neem contact op met Chris Bonte (chris.bonte@ie-net.be of 0473 722 193) of registreer u online op www.ie-net.be/ovl2016/sponsoring/aanvraag.

We hopen u alvast als partner te mogen verwelkomen.

 

Toegevoegd in de categorie Januari 2016 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens