Reünie-avond 2020

Beste alumni, 

We gaan ervan uit dat bij velen zaterdag 28 november 2020 reeds in uw agenda gemarkeerd staat als datum van de reünie van het Verbond. 

Verschillende overwegingen zijn besproken tav organisatie van de reünie in deze Corona-periode. Er zijn reeds wat versoepelingen ingetreden, maar daarna ook weer opnieuw herzien. Momenteel zijn de regels zeker van die strekking dat een evenement van de omvang van de reünie niet zou kunnen plaatsvinden. De situatie verandert dagelijks/wekelijks, waardoor het bijna tot de dag zelf zou koffiedik kijken zijn in welke mate ons evenement zou kunnen plaatsvinden, en indien zo - onder welke vorm.

De overwegingen besproken:

  • We zijn het er over eens dat we een evenement in volle sfeer willen, dus vormen waarin er bubbels moeten gemaakt worden, of enkel een zittend gedeelte kan plaatsvinden zijn voor ons niet aan de orde.
  • Objectief zijn we het er toch over eens dat het samenbrengen van verschillende leeftijdsgroepen op een receptie en walking voorgerecht een reeël gezondheidsrisico is in Corona-tijden. 
  • Gezien de Corona-onzekerheden tot het allerlaatste moment kunnen aanhouden, kunnen inschrijvingen niet met zekerheid bevestigd worden, en blijft het ganse evenement onzeker tot bijna de dag zelf.
  • Ugent en het Verbond (VBIG) willen consequent zijn en de maatregelen van de overheid strikt naleven. Als vereniging is dit onze taak en verantwoordelijkheid. We wensen dan ook geen risico’s te nemen om een evenement met risico voor gezondheid of praktische uitvoering in de grijze zone van de toegelaten maatregelen uit te voeren.

Na overleg met bestuur en de geëngageerden van de lustrumjaren is beslist de editie van de reünie-avond 2020 met een jaartje uit te stellen en dan in 2021 dubbel jubelarissen te vieren.

Wij hebben reeds bij Salons Montovani een nieuwe datum vastgelegd voor onze dubbel- (hopelijk geen bubbel-) editie. Daarom reeds de nieuwe ‘save the date’ voor zaterdag 27 november 2021 – zet deze al met stip in uw agenda! Een dubbel feestelijke editie voor de afstudeerjaren eindigend op -0 en -5 alsook -1 en -6. Een extra blij weerzien, waarbij wij ook met plezier een extra’tje zullen voorzien!

 

Bedankt voor jullie enthousiasme en (met pijn in het hart) tot volgend jaar! 

Bij verdere vragen of opmerkingen: verbond.fbw@gmail.com

 

Groeten, 

Frederik Lievens & Gino De Neve, Nausicaä Lannoo, Lies Lammerant en Kristin Van de Velde, namens het Verbondsbestuur

Toegevoegd in de categorie November 2020 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens