Proclamatiefuif der bio-ingenieurs 2016

Hoera! De jaarlijkse gratis Verbondsfuif komt er weer aan.

Op zaterdag 24 september organiseert JongVBIG (de jongerenafdeling van de alumnivereniging van de FBW, UGent) de derde editie van de Proclamatiefuif der bio-ingenieurs, de officiële after party van de plechtige proclamaties van de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen, UGent. 

Dit jaar wijken we uit naar Delta, het studentencafé van VTK Gent in de Overpoortbuurt (Stalhof 17, 9000 Gent), op wandelafstand van  de locatie van de plechtige proclamatie (UFO, Sint-Pietersnieuwstraat 33, Gent).

Alle alumni van de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen en sympathisanten van (Jong)VBIG zijn welkom op dit feestje ter ere van promotie 2016. 

Om 23u vangt de proclamatiefuif aan en meteen trakteren we met een gratis vat voor alle aanwezigen. Van 23u tot 2u voorzien we ook een gratis cocktailbar.

Voor de gratis cocktailbar is een polsbandje vereist: dit kan worden afgehaald op de VBIG stand (naast de togastand) op de plechtige proclamatie in het UFO. 

 

Dit jaar voorzien we volgende line-up:

FOCVS (Twitch, Delta)

Dropzilla (Vooruit, Paviljoen)

Neroj (Vooruit, Twitch)

 

De inkom is zoals steeds gratis. 

 

Deze jaarlijkse Verbondsfuif 

- is de officiële after party van de plechtige proclamatie en laat promotie 2016 kennis maken met de werking van (Jong)VBIG.
- luidt het startschot van een nieuw JongVBIG werkjaar en vormt de ideale nazomerse gelegenheid voor alumni om bij te praten én bij te feesten. 

Graag tot dan!

Het JongVBIG bestuur

 

 

 

Toegevoegd in de categorie September 2016 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens