Lustrum receptie 95 jaar VLK

 

Beste (pro-)praesidiumleden en ereleden van de VLK.

95 jaar geleden richtte Jozef Adriaenssens de VLK op. Zoveel jaren later, mogen we nog steeds trots zijn op een bloeiende werking. Reden genoeg om er een heuse feestweek van te maken!

Aangezien u allemaal uw steentje heeft bijgedragen, zetten wij u graag in de bloemetjes (of bubbels). Wij nodigen u en uw partner dan ook graag uit op de lustrumreceptie op vrijdag 26 februari vanaf 18u30 in de Agora op ons teergeliefde Boerekot.

Genieten van een glaasje of een hapje, herinneringen ophalen over den goeien ouwe tijd of uw oude vrienden van vroeger nog eens zien... . Samen nemen we een kijkje doorheen de geschiedenis van de VLK en klinken we op het 95-jarige bestaan van onze kring.

Voor de geïnteresseerden start vanaf 20u de oude zakkencantus in het paviljoentje. Anderen kunnen gerust op de receptie blijven tot 21u.

Kunt u komen? Gelieve dan voor maandag 22 februari een mailtje te sturen naar lustrum@boerekot.be en te vermelden met hoeveel u aanwezig zal zijn. Dit om een zicht te krijgen op het aantal aanwezigen.

Voor deze receptie zijn wij nog op zoek naar beeldmateriaal en info over hoe het vroeger was. Heeft u een oude praesidiumfoto, foto's van voorbije activiteiten en leuke anekdotes? Stuur dit alles door naar lustrum@boerekot.be

Aangezien het een hele klus is om alle pro-praesidiumleden op te zoeken en uit te nodigen, vragen wij uw hulp. Vertel het door aan uw oude (of nog steeds) goede vrienden en hopelijk tot dan!

Praesidium 2015-2016

 

                             

 

Meer info:

https://www.facebook.com/events/475554205959808/475632505951978/

http://www.boerekot.be/student/index.php/lustrum

 

Toegevoegd in de categorie Februari 2016 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens