JongVBIG Whisky Tasting

 

Vrijdag 24 april organiseert het Jong Verbond der Bio-ingenieurs een whisky degustatie!

Onder de professionele begeleiding van whiskykenner Luc Van Der Jeugd (Toonsers, verbonden met bottelaars Hart Brothers) zullen we ons op een zintuigelijke ontdekkingsreis door Schotland begeven. De zes whisky-streken, elk met hun eigen karakteristieken worden aangedaan en bieden ons hun mooiste goudgele waren aan.

Er wordt een prachtige mengeling van exclusieve whisky's voor de doorwinterde degustatie-afschuimer en toegankelijke pareltjes voor de occasionele liefhebber aangeboden. Bij elk glaasje wordt een schitterende uitleg gegeven en ook tijdens het proeven worden de verschillende accenten duidelijk bloot gelegd. Achteraf kunt u bij de expert ter plekke informeren voor de aanschaf van deze gemoute toppers. 

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf snel in!

Sláinte Mhath!

Praktisch:

Inschrijven kost 30 euro per persoon (degustatie, gebruik glazen, persoonlijk notitieboekje, presentatie en uitleg) voor leden van AIG/VBIG/KVIV/VLK, personeel/studenten van FBW en hun familie. Niet-leden betalen 35 euro per persoon. 

Wie wenst in te schrijven, stuur een mailtje naar PR@vbig.be met vermelding van het aantal personen. Daarna schrijft u het juiste bedrag over op BE59 4488 7957 9126 met vermelding van 'Whisky tasting'. 

Wie ter gelegenheid van de VLK Faculteitsquiz een gratis toegangsticket voor deze tasting won, dient eveneens in te schrijven via e-mail naar PR@vbig.be met vermelding van het aantal personen en vermelding van 'Faculteitsquiz', zo kunnen we ook die plaatsen reserveren. Breng de avond zelf zeker het gratis ticket mee. 

Inschrijven kan tot 22 april 2015. 

Dit evenement vindt plaats in de Academische Club (Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen, Blok A, Eerste Verdieping).

Toegevoegd in de categorie April 2015 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens