JongVBIG Lentewandeling met Martin

Zondag 31 mei organiseert Jong VBIG een wandeling in de Muntestreek onder de vakkundige begeleiding van FBW-oudgediende Martin Meirlaen (http://www.wandelgids.be/bio.php). Deze enthousiaste natuurliefhebber zal ons de mooie kantjes van de streek laten zien gedurende een prachtige wandeling van 12 kilometer, geschikt voor ieder niveau.

 

We verzamelen op het Munteplein bij de kerk van Munte (19 km of 30 min. rijden, gerekend vanuit het centrum van Gent) om 14u30, alwaar we onze wandeling aanzetten. Na een uurtje wandelen bereiken we een tof etablissement in Moortsele voor een koffiepauze (of een streekbiertje, hm…) en dan wandelen verder de natuur in. Omstreeks 18u30 komen we terug aan in Munte waar de mogelijkheid is tot een zalig diner in restaurant  ‘Afspanning Oud Munte’  (www.afspanningmunte.be). In het restaurant zijn 2 menu's beschikbaar:

Menu 1 Menu 2 (Vegetarisch)

Schuimwijn met een warm en koud hapje

Schuimwijn met een warm en koud hapje

Gerookte zalm met zijn garnituren Kaaskroketten met garnituur

Varkenshaasje met champignonsaus, groentenkrans en verse kroketjes

Vegetarische Wokschotel

Duo van bavarois

Duo van bavarois

Koffie of thee

Koffie of thee

 

Prijs: € 5/€40 (zonder/met diner) voor leden, €10/€45 voor niet-leden, hierin zit een drankje tijdens het diner, een drankje tijdens de koffiepauze en de deskundige uitleg van Martin.

Inschrijven kan via dit formulier en is bevestigd na overschrijving van het correcte bedrag op BE59 4488 7957 9126 met vermelding van 'Lentewandeling + Naam'. De inschrijvingen sluiten af op 17 mei 2015.

Let op: beperkt aantal plaatsen, vol is vol!


Vergeet jullie wandelschoenen niet!

Toegevoegd in de categorie Mei 2015 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens