JongVBIG After Work Party Editie 2

 

Na de geslaagde after work party in White Cat in december, organiseert JongVBIG opnieuw een gezellig samenzijn op vrijdagavond. Dit keer spreken we af op 13 maart om 21h30 in De Koepuur. Wie inschrijft voor deze after work party ontvangt een drankje naar keuze uit de uitgebreide menukaart van de Koepuur. Maar er is meer: die avond vindt ook het Galabal Der Ingenieurs, het jaarlijkse galabal van VTK Gent, plaats. Een 80-tal jaar geleden klein begonnen, maar ondertussen uitgegroeid tot één van de bekendste studentikoze galabals in Gent. Na enkele zeer geslaagde jaren in Salons Mantovani te hebben gekend, vindt het bal dit jaar plaats in de Artcube. Verborgen in de Gentse havenbuurt, is een voormalige textielfabriek volledig omgebouwd tot een stijlvolle feestlocatie.

Je voelt ons dus al afkomen: deze after work party wordt er eentje met een dresscode. Na een stijlvolle predrink in De Koepuur brengt een heuse Galabalbus ons om 22h30 naar de Artcube, alwaar we kunnen feesten tot in de vroege uurtjes. Om 4h30 wordt er een speciale bus ingelegd die ons van de Artcube terug naar De Koepuur brengt. 

En er is nog meer: terwijl VTK-galabaltickets 17 euro voor niet-leden kosten, bieden wij jullie volgende pakketten aan: 

Predrink in de Koepuur + Busvervoer Koepuur-Artcube en terug + Galabalticket voor een niet-VTK lid = 16 euro

Predrink in de Koepuur + Busvervoer Koepuur-Artcube en terug = 1 euro

Opgelet: prijzen gelden alleen voor leden van VBIG, KVIV, AIG, VLK en studenten en personeel van de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen, op voorwaarde dat zij tegen 22h30 fysiek aanwezig zijn in de Koepuur en vooraf inschrijven en betalen (contant aan het JongVbig Gent Bestuur of via overschrijving van het gepaste bedrag). Inschrijven is verplicht en kan tot en met 9 maart via volgende link: http://goo.gl/forms/0cGwqpI0BA

VOL = VOL

Wie nog vragen heeft, kan zoals steeds terecht op: jongvbig@gmail.com

Graag tot dan !

Het JongVBIG bestuur

Toegevoegd in de categorie Maart 2015 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens