JongVBIG @ Galabal der ingenieurs

 

Het Galabal der Ingenieurs, het jaarlijkse galabal van VTK Gent is een 80-tal jaar geleden klein begonnen, maar ondertussen uitgegroeid tot één van de bekendste studentikoze galabals in Gent. Na enkele zeer geslaagde jaren in Salons Mantovan en Artcube te hebben gekend, vindt het bal dit jaar voor het eerst plaats in het Godshuis, en dit op vrijdag 10 maart 2017. Meer info over het bal is te vinden via https://www.facebook.com/events/1236076379814824/.

Ook dit jaar trekken we met JongVBIG naar één van de beste Gentse bals. Na een predrink in De Koepuur trekken we naar Sint-Laureins, alwaar we kunnen feesten tot in de vroege uurtjes. 

Uitzonderlijk vragen we dit jaar zelf uw ticket te bestellen op https://www.the-distillery.be/product-category/galabalvtk/. De mogelijkheid bestaat eveneens om een hotelsuite te reserveren. 

Via deze link: https://goo.gl/forms/KQjHNweCBCGEcYSE2 kunt u inschrijven voor de JongVBIG trip naar het Galabal der ingenieurs op 10 maart 2017.

Inschrijven is gratis maar verplicht als u wilt gebruik maken van: 
- Gratis cava à volonté van 21h45 tot 22h30 in Café Koepuur (OP=OP) 
- Busvervoer om 22h30 vanaf Café Koepuur naar de feestlocatie
- Busvervoer om 5h vanaf de feestlocatie naar Café Koepuur
- Enkele leuke extraatjes op de feestlocatie 

Alleen alumni, studenten en personeel van de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen, UGent en/of leden van VBIG of VLK en hun partner kunnen inschrijven voor dit event.

 

 

Toegevoegd in de categorie Maart 2017 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens