Plechtige proclamatie 2016: Welkom bij VBIG

  

Beste collega-afgestudeerde!

 

Allereerst een welgemeende proficiat gewenst met het diploma dat je aan één van onze campussen behaalde! Na al die jaren hard studeren ben je klaar om aan een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen. Wij willen je bij die start graag verwelkomen als lid van VBIG vzw, het Verbond Bio-Ingenieurswetenschappen Gent. Je krijgt namelijk van ons een afstudeercadeautje onder vorm van een gratis lidmaatschap tot eind 2016. 

En nu frons je wellicht de wenkbrauwen en vraag je je af wat je daar nu eigenlijk concreet aan hebt? Wel, onze doelstelling is er eenvoudigweg voor zorgen dat jij verbonden blijft. Met de campus, met je medestudenten én zelfs met andere oud-Bio-ingenieurstudenten. Niet voor niets hebben we als slagzin ‘Blijf Verbonden!’. We verbinden onder andere door onze schouders te zetten onder tal van activiteiten. Zo is er de jaarlijkse Reünieavond, waarop we alle afgestudeerden verwelkomen, niet enkel diegenen die een veelvoud van 5 jaar afgestudeerd zijn; er is de Verbondsquiz, er zijn de informatieve causerieën, en speciaal voor jullie, de jongere lichting, is er sinds enkele jaren het superactieve JongVBIG dat allerlei leuke activiteiten organiseert zoals after-workparties, Viking Kubbtoernooien e.d.m. 

Meer info vind je in het foldertje dat je krijgt op je Plechtige Proclamatie, maar zeker ook via onze site www.vbig.be. Een bezoekje meer dan waard!  En hoe meer je aan activiteiten deelneemt, hoe meer je uit je lidmaatschap haalt. Kriebelt het al om eens af te komen? Gewoon doen! 

Oh ja, en vijf keer per jaar ontvang je trouwens ook nog het Verbondsnieuws, ons tijdschrift waardoor je op de hoogte blijft van wat er reilt en zeilt op de verschillende campussen en wat er in het Verbond allemaal beweegt. We heten je dus van harte welkom en hopen dat je ook in 2017 lid zal blijven van onze bloeiende vereniging!

 

Wil je ons op de hoogte brengen van je actuele contactgegevens of heb je toch nog een vraag voor ons? Dat kan via onderstaand formulier! 

 

Met collegiale groeten,

 

Het Verbondsbestuur

 

PS: Wist je trouwens dat je binnenkort ook toegelaten wordt tot de familie van de ‘Alumni UGent’? Je zult hiervan binnenkort de lidkaart in je bus vinden. Deze kaart biedt je tal van voordelen waaronder  korting in de UGent restaurants, je kunt gebruik maken van de UGent sportaccomodaties, je kunt gratis lid worden van de Universiteitsbibliotheek, je ontvangt het magazine van UGent, je krijgt 20% korting bij abonnementen bij Sanoma media en nog zoveel meer.

Toegevoegd in de categorie September 2016 Terug naar het nieuws overzicht

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens