Nieuwjaarshappening van de Oost-Vlaamse ingenieur

Voortbouwend op jarenlange regionale tradities binnen KVIV en VIK slaan beide ingenieursverenigingen de handen in elkaar voor de eerste gezamenlijke “Nieuwjaarshappening van de Oost-Vlaamse ingenieur”, een organisatie van KVIV GA Oost-Vlaanderen, VIK regionale afdeling Oost-Vlaanderen en VIK regionale afdeling Waasland.
 

KVIV-leden kunnen reeds inschrijven via http://kviv.be/ovl2015. 
VIK-leden kunnen reeds inschrijven via http://www.vik.be/ovl2015.
VBIG-leden die geen lid zijn van KVIV, kunnen inschrijven via deze link.

Gelieve de inschrijvingsoptie te volgen die past bij uw lidmaatschap. 

Meer informatie

JongVBIG Nieuwjaarsetentje

 In stijl afscheid nemen van 2014 of een goede start maken van 2015 met uw relaties, collega's en mede-alumni, het kan op ons nieuwjaarsdiner.

Meer informatie

JongVBIG After Work Party Editie 1

Netwerken, dansen, gezellig een pintje drinken, afspreken met collega's en oud-studiegenoten... dat doe je op een After Work Party na het werk.  Op vrijdag 12 december 2014 organiseert JongVBIG dan ook haar eerste after work party.

Meer informatie

JongVBIG steunt VLK@Neptunus run

Op zondag 16 november doen we mee met de Neptunus Run in Nieuwpoort! Voor wie niet bekend is met het concept: over een loodzwaar parcours van ongeveer 10 km moeten een 16-tal hindernissen overwonnen worden, waarvan een groot deel van natuurlijke oorsprong is.

Meer informatie

Reünie avond 2014

15 november 2014 is het weer zover. Dan organiseert het Verbond haar jaarlijkse reünie-avond, met speciale aandacht voor de lustrumjaren eindigend op 4 of 9. Ook dit jaar gaat het programma door te Oudenaarde.

Alle info over het programma en inschrijven via de link hieronder

 - INSCHRIJVEN IS NIET LANGER MOGELIJK -

Tot binnenkort

Meer informatie

Faculteitsquiz

Op woensdag 12 november 2014 vindt de jaarlijkse VLK Faculteitsquiz plaats in de Feestzaal. Ook dit jaar mag het Verbond zich sponsor noemen van dit evenement. 

 

Meer informatie

Causerie Ginteresse: Vanwaar komt die gingekte toch?

De oktober causerie  'Ginteresse: Vanwaar komt die gingekte toch?' vindt plaats  op donderdag 16 oktober 2014 in de Academische Club. Kom hier alles te weten over Gin en leer de perfecte Gin-tonic maken (In samenwerking met Miraflor). Opgepast: inschrijven is noodzakelijk voor deze activiteit en de plaatsen zijn beperkt. 

Meer informatie

JongVBIG Launch Party

Iedereen welkom op de JongVBIG Launch Party, tevens de ideale after party van de plechtige proclamatie. Met bekende Boerekot-dj's en een gratis vat om 23h. 

Meer informatie

Voorbereiding Reünie-avond

We zijn op zoek naar oud-studenten uit promoties die eindigen op 4 of 9 die hun klasgenoten willen motiveren om naar de reünie-avond te komen

Wanneer: donderdag 22 mei 2014 om 19u30

Plaats: Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen in de Academische Club (blok A, 1e verdiep)

 

Meer informatie

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens