Reünie 2018 - Voorbereidende vergadering - voortrekkers gezocht!

Voor alle alumni van de promotiejaren eindigend op -3 en -8!

 

Meer informatie

BCM BBQ, powerd by Induscientia

Op woensdag 9 mei organiseert Induscientia hun jaarlijkse BCM barbecue. Met het verlengde Hemelvaarsweekend in zicht en de lente dan al in het land, is er geen reden om hier niet aan deel te nemen. 

Meer informatie

Verbondsvat IV

Iedereen alweer welkom: kom op vrijdag 04 mei om 18:00 uur naar café Koepuur en breng uw mede-afgestudeerden en/of vakgroepleden mee. Laat u door de VLK verwennen met hapjes en gratis pintjes.

Meer informatie

Vriendjes- en familiecantus

Laat uw familie en/of vrienden zien dat het studentenleven méér is dan studeren alleen (of integendeel) en nodig ze mee uit om een échte cantus mee te maken en zo de kans te krijgen om mee te brullen met het io vivat. Dat kan op vrijdag 20 april om 19:30 uur in ons eigenste clubhuis het Paviljoentje op de campus van het Boerekot (Coupure)

Meer informatie

JongVBIG Agorafuif Pre-party

Vindt u ook niet dat het lang geleden is dat u uw collega ingenieurs gezien hebt? Zijn er nog mensen die uw nieuwjaarswensen nog niet ontvangen hebben? Of heeft u gewoon zin om uw Boerekotfeestmoves nieuw leven in te blazen? De VLK Agorafuif is de place to be! Het Jong VBIG voorziet voor u een fantastische preparty in het etablissement recht tegenover de faculteit, de Koepuur. Op deze manier kan u allen gecoördineerd naar de Agorafuif hossen om zo tot in de vroege uurtjes te 'netwerken'! 

Meer informatie

Quiz der ingenieurs 2017

VBIG en KVIV Oost-Vlaanderen slaan de handen in elkaar voor een bijzondere editie van de jaarlijkse Verbondsquiz: de quiz der ingenieurs. In een spannende quiz bepalen we welke ingenieurs zich een jaar lang de slimste ingenieurs van Vlaanderen mogen noemen.

 
Meer informatie

Reünie-avond 2017

Denk jij ook terug aan de tijd op het “Boerekot”, " De schoonmeersen" of "Campus Kortrijk"

Vraag jij je ook af waar iedereen van vroeger is terecht gekomen? / Of heb je gewoon zin om gezellig te tafelen? / Of real life te netwerken?

De beste gelegenheid om klasgenoten van vroeger terug te zien is de Reünieavond van het Verbond die doorgaat op zaterdag 25 november 2017 te Oudenaarde

Deze avond is echt uitgegroeid tot de jaarlijkse ontmoetingsavond van ALLE Bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs en bio-wetenschappers.

Aarzel niet, reserveer dus 25 november 2017 alvast in uw agenda en trommel uw jaargenoten op om er een gezellige avond van te maken. Bovendien heb je dit jaar de keuze om de avond af te sluiten met je beste dansmoves op de reunie-afterparty of met een streekbier in Café BIO.

Zowel wij als uw collega’s kijken uit naar uw aanwezigheid!

Alle info over het programma en inschrijven via de link hieronder

- De inschrijvingen zijn gesloten -

Tot binnenkort 

Meer informatie

Professioneel Speeddaten

Beste Oud-student,

Wilt u onze laatstejaars helpen om de vraag “Bio-ingenieur, wat kan je daarmee worden?” te beantwoorden?

De vijfde editie op 22 november gaat NIET door

Meer informatie

De ingenieur als consultant: debatavond

VLK en VBIG organiseren op 16 november 2017 de tweede editie van een info- en debatavond met als thema ‘De ingenieur als consultant’ op de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen. 

Dit event is er voor alle ingenieurs in consultancy of met interesse in consultancy. De avond wordt een interessante mix van informeren, discussiëren en netwerken. 

Deelnemende bedrijven: Accenture, Deloitte, Akka Technologies, QT Consulting.

Meer informatie

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens