VLK+VBIG BBQ

En hoe kan je de zomer beter inzetten dan met een BBQ-Fuif, samen met VLK en het Verbond der Bio-Ingenieurswetenschappen? 
Kom dus zeker op vrijdag 29/06 naar de binnentuin van de faculteit om te genieten van een lekkere BBQ en een leuk zomers feestje.
Meer informatie

Opendeurdag Proefhoeve Bottelare

De HoGent en de UGent organiseren op woensdag 27 juni een proefveldbezoek aan de Proefhoeve in Bottelare.

Meer informatie

JongVBIG: Japanse tastingavond

JongVBIG organiseert in samenwerking met PROOF een tasting van enkele alcoholische dranken, die voor dit evenement in het thema van Japan zal zijn.
Meer informatie

Reünie 2018 - Voorbereidende vergadering - voortrekkers gezocht!

Donderdag 31 mei 2018 - Campus Coupure

Voor alle alumni van de promotiejaren eindigend op -3 en -8!

Meer informatie

Nocturne 'In Flanders Fields Museum: Sporen van oorlog'

Op donderdag 31 mei zijn we te gast in het 'In Flanders Fields Museum' te Ieper, voor de tentoonstelling “Sporen van Oorlog. Archeologie van Wereldoorlog I”.

Diverse onderzoekers van onze universiteit - vakgroepen Archeologie (LW), Geografie (WE), Omgeving (Bio-Ing.) hebben meegewerkt, o.a. in het kader van een GOA-project met prof. Jean Bourgeois, prof. Veerle Van Eetvelde en prof. Marc Van Meirvenne.

Meer informatie

JongVBIG Agorafuif Pre-party

Vindt u ook niet dat het lang geleden is dat u uw collega ingenieurs gezien hebt? Zijn er nog mensen die uw nieuwjaarswensen nog niet ontvangen hebben? Of heeft u gewoon zin om uw Boerekotfeestmoves nieuw leven in te blazen? De VLK Agorafuif is de place to be! Het Jong VBIG voorziet voor u een fantastische preparty in het etablissement recht tegenover de faculteit, de Koepuur. Op deze manier kan u allen gecoördineerd naar de Agorafuif hossen om zo tot in de vroege uurtjes te 'netwerken'! 

Meer informatie

Quiz der ingenieurs 2017

VBIG en KVIV Oost-Vlaanderen slaan de handen in elkaar voor een bijzondere editie van de jaarlijkse Verbondsquiz: de quiz der ingenieurs. In een spannende quiz bepalen we welke ingenieurs zich een jaar lang de slimste ingenieurs van Vlaanderen mogen noemen.

 
Meer informatie

Reünie-avond 2017

Denk jij ook terug aan de tijd op het “Boerekot”, " De schoonmeersen" of "Campus Kortrijk"

Vraag jij je ook af waar iedereen van vroeger is terecht gekomen? / Of heb je gewoon zin om gezellig te tafelen? / Of real life te netwerken?

De beste gelegenheid om klasgenoten van vroeger terug te zien is de Reünieavond van het Verbond die doorgaat op zaterdag 25 november 2017 te Oudenaarde

Deze avond is echt uitgegroeid tot de jaarlijkse ontmoetingsavond van ALLE Bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs en bio-wetenschappers.

Aarzel niet, reserveer dus 25 november 2017 alvast in uw agenda en trommel uw jaargenoten op om er een gezellige avond van te maken. Bovendien heb je dit jaar de keuze om de avond af te sluiten met je beste dansmoves op de reunie-afterparty of met een streekbier in Café BIO.

Zowel wij als uw collega’s kijken uit naar uw aanwezigheid!

Alle info over het programma en inschrijven via de link hieronder

- De inschrijvingen zijn gesloten -

Tot binnenkort 

Meer informatie

Professioneel Speeddaten

Beste Oud-student,

Wilt u onze laatstejaars helpen om de vraag “Bio-ingenieur, wat kan je daarmee worden?” te beantwoorden?

De vijfde editie op 22 november gaat NIET door

Meer informatie

De ingenieur als consultant: debatavond

VLK en VBIG organiseren op 16 november 2017 de tweede editie van een info- en debatavond met als thema ‘De ingenieur als consultant’ op de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen. 

Dit event is er voor alle ingenieurs in consultancy of met interesse in consultancy. De avond wordt een interessante mix van informeren, discussiëren en netwerken. 

Deelnemende bedrijven: Accenture, Deloitte, Akka Technologies, QT Consulting.

Meer informatie

Contact

e-mail: info@vbig.be

Adres:
Het verbond (VBIG vzw)
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Coupure links 653
9000 Gent
Belgium

Voor vragen/problemen met de site

Voor andere vragen

Wijzigen van uw contactgegevens